Familiebedrijf

Familiebedrijf

Ons Familiebedrijf bestaat al sinds 1982 en is gevestigd in Volendam.

Het is opgericht door dhr. Dick Kok en wordt nu geleid door zijn zoon John en zijn Schoonzoon André.

Het bedrijf is begonnen als groothandel voor vishandelaren met een klein assortiment visconserven en onze eigen ambachtelijke zure haring, rolmops en zure leverworst.

Door de jaren heen is de vraag van de consument enorm veranderd, waardoor viswinkels meer en meer op delicatessezaken zijn gaan lijken.

Er komen steeds meer culturen in Nederland waardoor we in aanraking komen met steeds meer verschillende gerechten uit alle delen van de wereld. Dick Kok zuurwaren & Zn is in deze jaren zeker niet stil blijven zitten en is mee veranderd! Ons assortiment is dan ook enorm gegroeid.

John, Diana, André en Sylvia
John, Diana, André en Sylvia

Veel van de artikelen die wij verkopen, worden door ons zelf ambachtelijk gemaakt. En daarmee onderscheiden wij ons van de massa; sauzen voor bij vis, haring in dille saus, diverse soorten vis paté, onze bekende zure haring, leverworst en rolmops. Deze producten worden met veel liefde en volgens de hygiëne voorschriften geproduceerd en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de viswereld. Ons motto is dan ook alleen het allerbeste is goed genoeg.

Doordat ons assortiment de laatste jaren zo is uitgebreid weten vishandelaren, poeliers, slagers en groente en fruitzaken ons vanuit alle delen van Nederland te vinden. We proberen altijd de trends op het gebied van eten te volgen en spelen daar ook graag op in.

Even voorstellen

Bedrijf 13

Ik ben John Kok, zoon van de oprichter Dick kok en al sinds mijn 17de werkzaam binnen het bedrijf. Samen met mijn vrouw Diana ben ik verantwoordelijk voor de administratie, in- en verkoop.

Productie 6

Ik ben André Veerman getrouwd met Sylvia, de dochter van Dick Kok. Toen ik 24 jaar was ben ik bij het bedrijf gekomen, daarvoor was ik jaren werkzaam in andere visverwerkende bedrijven. Ik hou me samen met mijn vrouw voornamelijk bezig met het maken van de verse producten.

Toen en Nu

De eerste jaren was het industrie gebied waar wij ons hebben gevestigd een vrij lege vlakte, Nu hebben vele groothandels, voornamelijk gericht op de vishandel zich hier gevestigd.

Dick Kok Zuurwaren
Dwarkuul 8
1131 PS Volendam
Email: info@dickkokzuurwaren.nl
Telefoonnummer: 0299-369249
KvK 36011137
BTW NL802726987B01
Firma: F.A. Dick Kok en Zn
Openingstijden
Maandag 3:30 tot 16:00 uur
Dinsdag 3:30 tot 16:00 uur
Woensdag 3:30 tot 16:00 uur
Donderdag 3:30 tot 14:00 uur
Vrijdag 3:30 tot 14:00 uur
Zaterdag 3:30 tot 9:00 uur
Zondag gesloten
logo dick kok

© 2021 - 2022 Dick Kok Zuurwaren Volendam | Privacy Policy